Industriele stofzuiger kopen

Nooit gedacht dat we een stofzuiger van $3000 zouden kopen. Maar dat hebben we dit weekend wel gedaan. Hij is vreselijk duur, maar als je ziet wat hij doet, denk ik dat veel mensen ervan overtuigd zullen zijn dat ze er zo een nodig hebben. Ik denk dat hun marketingstrategie heel effectief is. Ze geven je een slecht gevoel dat je er geen hebt, zodat je er meteen een moet kopen. Ze zijn er in ieder geval goed in om je naar de “koop”-beslissing te leiden.

Industriele stofzuiger kopen

Dit is de Rainbow stofzuiger vervaardigd door Rexair LLC. Het maakt gebruik van een waterbadfiltratiesysteem, of met andere woorden, het gebruikt water om stof te verzamelen, in plaats van de stofzak die door de meeste gewone stofzuigers wordt gebruikt. Dit is zeker niet het eerste watersysteem dat ik heb gezien of gebruikt. Maar dit Rainbow systeem is verrassend effectief in het opzuigen van vuil.

Het “probleem” met de stofzak dat men u probeert te vertellen is:

Sommige stofdeeltjes zijn klein genoeg om door de stofzak te gaan. (Dat is waarom de uitlaatluchtfilter vuil wordt…)
De stofzak raakt verstopt, waardoor de effectiviteit van de stofzuiger afneemt. Daarom heeft de stofzuiger een grote oversized krachtige motor nodig.
Stel u voor dat stukjes voedsel, of andere bederfelijke dingen, in de stofzak terechtkomen. Ze rotten in de stofzak, en de lucht wordt voortdurend door de stofzak gezogen, door het rottende afval, en weer uitgezogen in de kamer. Wat een gevaar voor de gezondheid.
Dus, vandaar, hoe perfect een systeem op waterbasis is. Geen stofzak, niets om verstopt te raken. Het water wordt elke keer ververst.

In de demonstratie wordt veel aandacht besteed aan de hoeveelheid stof die door de stofzuiger wordt opgezogen, en hoeveel daarvan mogelijk door gewone stofzuigers met stofzakken weer in het milieu wordt geloosd.

Ik ben er zeker van dat gewone stofzuigers niet zo slecht zijn als zij ze voorstellen.

Maar hun argumenten zijn zeker steekhoudend, dat valt niet te ontkennen. Dat is de hoeveelheid vuil die verzameld is door het opzuigen van één stuk tapijt/vloerbedekking. Ja, we hebben het nog nooit gewassen, maar het is wel af en toe gestofzuigd (met onze gewone stofzuiger). Dat is slechts het stof van één stuk tapijt/rug dat door de Rainbow stofzuiger is opgezogen.

Nu kunt u misschien begrijpen waarom u zich, na het zien van één demonstratie, zo ongemakkelijk zou voelen over de hoeveelheid vuil in uw huis, en schuldig over het feit dat u niet zo’n stofzuiger hebt.

Ik denk dat de “magie” van het vermogen van het systeem om vuil te verwijderen afkomstig is van de Power Nozzle, die bestaat uit een roterende borstel met hoge snelheid die als het ware op het tapijt (of kussen, bed, matras, enz.) “slaat”, in de stof doordringt om het stof eruit te graven en het vervolgens in de stofzuiger op te zuigen. De rest van de accessoires en functies zijn vergelijkbaar met die van gewone stofzuigers. De waterbadfiltratie heeft zeker ook voordelen ten opzichte van stofzakken.

De grote vraag is, is het $3000 waard? Ik kan me niet voorstellen dat de productiekosten ook maar in de buurt van een vijfde van die prijs zouden komen. Ze beweren dat hun motorsysteem technisch superieur is, maar de vraag is opnieuw of het $3000 waard is?

Als de Rainbow stofzuiger  15 jaar meegaat (hij wordt geleverd met 8 jaar garantie), dan is die $3000 slechts $17 per maand. Het klinkt als een waardige investering voor u en de gezondheid van uw kinderen.