Slimme sloten zijn steeds populairder

Er bestaat geen twijfel over dat slimme sloten steeds populairder worden. In het afgelopen jaar is het aantal slimme sloten op de markt sterk toegenomen. Het slot dat op dit moment de meeste aandacht krijgt, is Ultion smart.

Dus wat is de grote deal?

Het is algemeen bekend dat het Ultion anti-snapslot een van de meest veilige anti-snapsloten is die vandaag beschikbaar zijn. Veel van de angst rond slimme sloten is hoe veilig ze zijn en wat gebeurt er als ze falen of een probleem ontwikkelen? Ultion smart omzeilt deze zorgen door fysieke beveiliging te combineren met slimme beveiliging. Dit slimme slot is gebaseerd op de beproefde Ultion cilinder en bevat nog steeds een fysiek slot en sleutel aan de buitenzijde van de cilinder. Dit betekent dat in geval van een probleem of inbraak aan de buitenkant nog steeds een normale cilinder met hoge veiligheid wordt gebruikt. Aan de binnenzijde van het slot bevindt zich de elektronica in het draaibare deel van de cilinder.

Is het gemakkelijk te installeren?

JA! Voor een slim slot is het uitzonderlijk eenvoudig te installeren. Omdat alles in de cilinder is ingebouwd, is het gewoon een kwestie van de eurocilinder vervangen. Het is niet nodig om handgrepen of andere onderdelen van het slotmechanisme te verwijderen of te vervangen. Het kan echt niet eenvoudiger. Maar als u het niet vertrouwt, kan dit gemakkelijk voor u worden gedaan door 1st Defence Locksmiths Leeds, een lokale slotenmaker in Leeds.

Hoe werkt het?

Slotenmaker Rumst werkt met Dana Lock technologie. Dit zorgt voor militaire niveaus van encryptie wat betekent dat de gegevens die worden overgedragen tussen uw telefoon en uw smart lock super veilig zijn. Het slot kan worden gebruikt door meerdere gebruikers en het maakt het mogelijk onbeperkt virtuele sleutels toe te voegen of te verwijderen op elk gewenst moment. Dus als u een gebruiker slechts voor een korte periode toegang tot het pand wilt geven, kan dit met gemak worden gedaan. Het kan worden vergrendeld en ontgrendeld met een traditionele sleutel, het kan automatisch worden ontgrendeld wanneer u de ontgrendelingszone binnenkomt via Bluetooth, en het kan ook worden ontgrendeld of vergrendeld met behulp van de speciale app.

Er zijn 3 verschillende versies van de Ultion smart. Hier is een lijst van producten en waar ze mee gebruikt kunnen worden.

Onze mening

Dit product lijkt op dit moment de voor de hand liggende keuze voor slimme slotbeveiliging. Het Brisant Ultion anti-snapslot heeft zichzelf bewezen als een topklasse anti-snapslot. De Ultion is zo veilig dat hij wordt geleverd met een garantie van £1000 en deze anti-snap technologie is ook verwerkt in de Ultion Smart. Met Danalocks bewezen technologie en de combinatie van Brisant en Danalock om de Ultion Smart tot leven te brengen is er geen twijfel mogelijk dat dit slot een belangrijke speler is in de wereld van slimme sloten. Wij verwachten dat de vraag naar de Ultion Smart de komende jaren alleen maar sterker zal worden. U kunt hier meer lezen over het standaard Ultion slot.